Sobre nosaltres

El dia de Sant Jordi del 2021 es va estrenar el portal web "Història de Sant Julià del Llor i Bonmatí. Un municipi jove amb moltes vivències".

En aquesta web s'hi recullen articles, efemèrides, arxius fotogràfics, videogràfics i sonors, tot relacionat amb la història local, així com també fons documentals i tots els números de la revista L'Amic en format pdf.

Es preveu que aquesta web es mantingui viva, amb la introducció continuada de més continguts i de les aportacions, els suggeriments i les esmenes que vulguin fer les persones que visitin aquest portal. Per aquest motiu es posa a disposició un formulari de contacte.

La creació d'aquest portal ha estat possible gràcies al desenvolupament web creat el 2017 per Xavier Sarsanedas, regidor de Noves Tecnologies del 2019 al 2023, i a l'ingent treball dut a terme amb anterioritat per Josep M. Quer en el seu blog historia-bti.blogspot.com, amb la col·laboració de la Mei Brescó en l'edició i composició dels textos.

Per a la provisió de continguts s'ha comptat també amb l'important fons historiogràfic local que Benet Valentí Guitart va recopilar i dipositar a l'ajuntament i a l'Arxiu Comarcal de la Selva.