L'Ajuntament vol començar les expropiacions per la carretera de Sant Julià a Bonmatí

Va tenir lloc: 
Dimecres 16 d'octubre de 1985

L'Ajuntament demana a la Generalitat accelerar el procés de les expropiacions de terrenys per tal de construir la carretera entre Sant Julià del Llor i Bonmatí, obra que l'Ajuntament volia deixar acabada el més aviat possible. Un projecte que ja constava en l'expedient de segregació i un repte que calia tirar endavant.

El Punt Diari publicava:

Bonmatí té pressa per expropiar els terrenys pel camí de Sant Julià

SANT JULIÀ DEL LLOR BOIMMATÍ (De la nostra Redacció).— Sant Julià del Llor-Bonmatí vol que la Generalitat declari la urgent ocupació dels terrenys del futur camí entre aquests dos nuclis, per poder-los expropiar i començar així les obres.

D'aquesta manera, els recursos interposats per J.M. Bonmatí, que es considerava afectat pel traçat del futur camí entre Sant Julià i Bonmatí, han quedat en no res i l'afer ja té sortida legal.

La declaració d'urgència d'ocupació dels terrenys afectats pel camí, que en aquests moments és tan sols un corriol veïnal, ha de venir donada per la conselleria de Governació de la Generalitat, i s'espera, des de l'Ajuntament del municipi, que no hi hagi gaires problemes a l'hora d'aconseguir-ho. Amb això, les obres d'aquesta important via de comunicació entre els dos nuclis podria ser una realitat d'aquí a pocs mesos.