Escoles

Apareix el primer número de "Llapis Màgic"

Apareix el primer número de "Llapis Màgic", la revista escolar editada pels mateixos alumnes.

Es reedita la primera edició de "L'Amic"

Durant la tercera trobada d'exalumnes, es reedita la primera revista de L'Amic, la que varen fer els mateixos alumnes l'any 1937, en plena Guerra Civil.

Es convoca el primer certamen literari

L’escola, conjuntament amb l’associació de pares d’alumnes, amb el suport de l’Ajuntament, organitza el primer certamen literari. Aquest concurs literari es va anar repetint fins l’any 1999 amb molta participació.

Es publica el segon número de la revista "L'Amic"

Després de l'èxit de la trobada d'exalumnes d'aquell any, al mes de desembre es pren la decisió de tornar a editar la revista L'Amic, de la qual només es va poder publicar el primer número l'any 1937, en plena Guerra Civil. 

Se celebra la primera trobada d'exalumnes

Va tenir lloc la primera trobada d'exalumnes que havien estudiat a les escoles de Bonmatí en els temps de la Segona República i la Guerra Civil.

Salvador Gázquez és nomenat director de l'escola

Substituint en el càrrec Társila Marcos, Salvador Gázquez és nomenat director de l'escola, que en aquell moment encara portava el nom de "Narcís Junquera".

Es posa en marxa el grup escolar de Bonmatí

En una data tan assenyalada, tot i que no en aquells moments, entra en funcionament la nova escola de Bonmatí, que agrupa els centres que fins llavors hi havia a Vilanna, Constantins, Sant Julià del Llor i Bonmatí, i que unifica al mateix temps les escoles de nens i de nenes.

Es fa la cinquena aula de l'escola

Es construeix la cinquena aula de l'escola, que en aquell moment encara portava el nom de Narcís Junquera, i s'amplia la cuina.

 

S'oficialitza el nom de l'escola de Bonmatí

El ple de l'Ajuntament d'Amer aprova definitivament el nom de l'escola de Bonmatí, que serà "Narcís Junquera", en honor de l'alcalde que havia impulsat la seva construcci

Es parla del nom del nou grup escolar

A les portes d'entrar en funcionament la nova escola de Bonmatí el dia 11 de setembre, coincidint amb l'inici del curs escolar, Agustí Constants publica al diari Los Sitios de Gerona la notícia que aquest nou grup escolar s'anomenarà Narcís Junquera (tot i q

Pàgines