S'inaugura oficialment la fàbrica Levi Strauss a Bonmatí

Va tenir lloc: 
Dimecres 28 de setembre de 1983

Tot i que l'empresa ja feia temps que estava treballant amb proves i preproduccions, el dia 28 va tenir lloc la inauguració oficial de les instal·lacions. En aquells moments l'empresa comptava amb 150 treballadors a Bonmatí.

El diari El Punt va publicar l'endemà:

150 nous llocs de treball a la Selva

«Levi’s España» inaugurà la nova fàbrica de Bonmatí-St. Julià 

BONMATÍ (De la nostra redacció).— Levi’s, la companyia de jeans més poderosa del món, inaugurà ahir oficialment les seves instal·lacions a Espanya, enclavades en l’antiga nau de filatura Armengol, en el selvatà poble de Sant Julià – Bonmatí, amb la presència dels primers directius de la companyia i destacats càrrecs polítics i militars de les nostres comarques. Acompanyaven el president mundial de la firma, Peter Haas, el responsable a Espanya Dante Chiabarini i els màxims responsables europeus de la firma tèxtil. Entre les personalitats assistents a l’acte hi havia el cap de Serveis de Governació Sr. Xavier Soy; el senador Francesc Ferrer; el governador militar de Girona, general Luis Cuesta; els batlles de St. Julià – Bonmatí i Anglès i representants municipals d’aquests pobles, a més de Salt i Amer, i el director general de Tecnologia de la Generalitat, Sr. Bassa.

L’acte protocol·lari s’inicià amb un recorregut per les instal·lacions de la nau, que fou continuat per diferents parlaments, l’exposició d’un vídeo en el qual es recollia la història i el tarannà de la firma i un piscolabis, al qual s’afegiren també els 150 treballadors que té actualment la dependència.