Ajuntament

Es tanca el conflicte econòmic amb l'Ajuntament d'Amer

Amb l'acceptació del conveni per part de l'Ajuntament d'Amer, es tanca el conflicte existent des del moment de la segregació pel que fa a la qüestió econòmica.

Plans per adquirir l'edifici de l'Ajuntament

L'Ajuntament estudia l'adquisició de la casa del director com a casa de la vila.

L'Ajuntament de Sant Julia del Llor projeta canviar de seu 

S'inaugura la carretera de Sant Julià a Bonmatí

Aquesta carretera, tants de cops reivindicada i lluitada, al final va aconseguir ser una realitat amb l'orgull de tots els que varen participar en el procés.

Una comissió ha de decidir sobre la qüestió econòmica de la segregació

Després de més de quatre anys des de la segregació entre Amer i Sant Julià del Llor, al final la Generalitat torna a prendre part en l'assumpte, i una comissió acabarà resolent les discrepàncies entre els dos municipis.

La qüestió econòmica de la segregació encara no està resolta

El tema econòmic i territorial continua sense resoldre's amb l'Ajuntament d'Amer quatre anys després de la segregació municipal.

Se celebren per segon cop eleccions municipals

Tenen lloc les segones eleccions municipals com a municipi independent. S'hi va presentar una única candidatura sota la sigla de CiU. Amb un cens de 693 votants i una participació del 65,52%, va resultar escollit Josep Pibernat com a alcalde.

Es convoca el primer certamen literari

L’escola, conjuntament amb l’associació de pares d’alumnes, amb el suport de l’Ajuntament, organitza el primer certamen literari. Aquest concurs literari es va anar repetint fins l’any 1999 amb molta participació.

Continua pendent el tema econòmic i el territorial amb l'Ajuntament d'Amer

Continuen sense estar resolts els problemes pendents derivats de la segregació amb Amer i en el ple municipal d'aquell dia es dona compte de l'informe que els ha fet arribar la Delegació Territorial de Governació.

S'aprova definitivament el projecte de la carretera entre Sant Julià i Bonmatí

Tot i haver-se aprovat inicialment l'any 1984, al projecte s'hi van presentar al·legacions. Finalment el projecte va quedar aprovat per unanimitat, tal com consta en l'acta que es va fer aquell dia a l'ajuntament:

Pàgines