Es constitueix el nou Ajuntament

Va tenir lloc: 
Dimarts 24 de maig de 1983

Coincidint amb la festa major d'aquell any, va tenir lloc a les 11 del matí la constitució del nou Ajuntament. Nou perquè era el que havia sortit escollit en les eleccions que feia poc que s'havien celebrat i nou perquè era el primer Ajuntament constituït posteriorment a la segregació. En aquell acte, Josep Vidal i Carbó va ser escollit alcalde, el primer que ha tingut el municipi.

El diari El Punt va publicar la notícia l'endemà:

La proclamació va ser una festa

Josep Vidal ja és el batlle de Sant Julià-Bonmatí

SANT JULIÀ DEL LLOR BONMATÍ (Del nostre corresponsal, Josep Món del Raval).— Ahir al matí i tal com era previst, va prendre possessió el nou consistori de Sant Julià de Llor i Bonmatí, municipi reconegut i aprovat per decret de la Generalitat de Catalunya el 22 de febrer passat.

Al saló d’actes de l’ajuntament va procedir-se a la cerimònia de constitució del nou ajuntament, partint de la base que tan sols es va presentar a les eleccions del 8 de maig una sola candidatura d’independents, abonada per totes les entitats cíviques del nou municipi. El cap de llista i els dos regidors primers d’aquesta candidatura, en Josep Vidal, Xavier Piserra i Rogeli Taberner, varen ser els representants fins al 22 de febrer a l’Ajuntament d’Amer, del que avui es pot dir nou consistori i de nova constitució.

La mesa electoral estigué formada pel regidor de més edat i pel més jove, Pere Rabionet i Faustí Grabulosa. El cap de llista, Josep Vidal, serà qui comandarà Sant Julià de Llor i Bonmatí per quatre anys, acompanyat d’en Xavier Piserra, Rogeli Taberner, Julià Gifre, Pere Rabionet, Josep Pibernat i Faustí Grabulosa.