Segregació

Es tanca el conflicte econòmic amb l'Ajuntament d'Amer

Amb l'acceptació del conveni per part de l'Ajuntament d'Amer, es tanca el conflicte existent des del moment de la segregació (1983) pel que fa a la qüestió econòmica.

S'inaugura la carretera de Sant Julià a Bonmatí

Aquesta carretera, tants de cops reivindicada i lluitada, al final va aconseguir ser una realitat amb l'orgull de tots els que varen participar en el procés.

Una comissió ha de decidir sobre la qüestió econòmica de la segregació

Després de més de quatre anys des de la segregació entre Amer i Sant Julià del Llor, al final la Generalitat torna a prendre part en l'assumpte, i una comissió acabarà resolent les discrepàncies entre els dos municipis.

La qüestió econòmica de la segregació encara no està resolta

El tema econòmic i territorial continua sense resoldre's amb l'Ajuntament d'Amer quatre anys després de la segregació municipal.

Continua pendent el tema econòmic i el territorial amb l'Ajuntament d'Amer

Continuen sense estar resolts els problemes pendents derivats de la segregació amb Amer i en el ple municipal d'aquell dia es dona compte de l'informe que els ha fet arribar la Delegació Territorial de Governació.

Es reprenen les negociacions per llimar les diferències amb Amer

Havent deixat refredar un temps la tensió entre els dos municipis a conseqüència de la segregació, es reprenen les negociacions, amb l'arbitri de la

Es declara dia festiu al municipi

Com a commemoració de la segregació i amb motiu del primer aniversari, l'Ajuntament declara el dia 22 de febrer com a festa municipal.

Se celebra una polèmica reunió per fixar els termes municipals

La reunió que s'havia de celebrar entre les parts implicades amb enginyers de l'Institut Geogràfic i Cadastral per delimitar el nou municipi un cop aprovada la segregació, acaba en complet desacord a causa del mapa que es volia utilitzar per fixar el terme.

Se celebra la primera reunió de la comissió de traspassos per la segregació

Com a part de la segregació municipal hi havia el tema dels repartiments entre el nou ajuntament i el d'Amer. A tal efecte aquest dia es varen reunir les dues parts per prendre els primers acords.

Primera Festa de la Segregació

L'endemà de la constitució de la Junta Gestora es va celebrar la primera Festa de la Segregació a l'església de Sant Julià del Llor.

Pàgines